Snelloopdeuren

Snelloopdeuren, supersnelle en ruimtebesparende deuren van het type Helix/S600 van BETATECH.

Nieuw in het productassortiment van BETATECH is een ongekend snelle overheaddeur die ook nog eens uitzonderlijke isolatiewaarden laat zien: de Helix S600.

De Helix S600 opent tot wel 6 keer sneller dan vergelijkbare snelloopdeuren en is daardoor uitermate geschikt in omgevingen waar dagelijks veel logistieke bewegingen plaatsvinden. Juist omdat de deur snel opent, afhankelijk van het deuroppervlak tot 1,1 m/s, kan een reële energiebesparing worden verkregen.

Frequent gebruikte deuropeningen werden eerder vaak voorzien van twee deuren waarbij de één bedoeld was voor nacht-afsluiting en de tweede voor gebruik overdag. De nieuwe Helix S600 maakt de toepassing van een snelloopdeur achter de reguliere overheaddeur of roldeur overbodig. Een investering die zich snel heeft terugverdiend dus!

Snelloopdeuren worden veel toegepast in winkels, distributiecentra’s en koelcellen. Door de grote diversiteit aan toepassingen met snelloopdeuren is een installatie bijna altijd maatwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of een passende offerte.

helix-s600

Snelloopdeuren - Helix

Interesse?

Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via het telefoonnummer (+31 546 568 605).